bad day

förlåt att jag inte bloggat idag men jag har knappt varit hemma och som ni vet så har jag inget nätverk på mobilen så där går det inte att blogga.. men jag får väll säga vad jag gjort i dag nu istället.
skolan har varit sååå tråkig. det känns som om skolan höll på i ett år när det bara var 7 timmar men vi hade jätte tråkiga lektioner och jag hade så ont i magen och huvudet så jag bara ville ställa mig mitt på golvet och storgråta.. det blev inte bättre heller för att det var väldigt stökigt så jag satte mig ensam ute och jobbade. jobbar så mycket bättre när jag är ensam och det är tyst, ingen som stör lixom. när jag kom hem åt jag en macka och sen gick jag och mamma o julia ut i stallet. vi mockade och gjorde maten men det gick väldigt snabbt eftersom vi hjälptes åt. sen red jag och mamma på travbanan. det var bara att gå ut i mörkret med reflexer och pannlampa och rida.. men vad ska man göra åt saken? har man häst och är det vinter så är det ju så :) ibland lite jobbigt att gå ut men när man väl är ute så finns det inget skönare. när vi kom in så slängde jag o mamma på oss kläder och satte oss i bilen och körde in mot stan.. nu undrar ni säkert varför.. det ska jag sååklart berätta! vi skulle gå på bio. mamma ska ha någon föreläsning om rymden och det gick nån bio om det så hon fick lite insperation vad hon skulle säga och jag fick sen på bio :) perfekt ju! efter bion visade jag en klänning jag har tittat ut till nyår så vi får se hur det blir med det. har unte provat den med det ska jag verkligen göra. när vi kom hem pluggade jag no och det är vad jag har gjort hela kvällen.
denna dagen har inte varit så jätte bra.. har känt mig allmänt deppig och trött så vi får hoppas att det är bättre imorgon
imon blir det träning och pluggning men vi tar mer om det imon
 
god natt