Lite smått och gott

 
Hej hej bloggen! Så många gånger jag skrivet just den meningen men också så många gånger jag har läst den meningen på andras bloggar.. 
 
Vad ad har ni gjort idag? 
Själv har jag gjort lite allt möjligt 😉 jag vaknade vid nio och då låg jag kvar i sängen och tittade på en film och läste lite bloggar. När jag gick upp på riktigt gick jag ut med hundarna och åt en fralla som mamma hade varit och köpt. Efter jag varit ute med hundarna gick jag ut i stallet och mockade och lekte lite med fred i hagen. Då var klockan typ 12 och då fick jag ett sms att Lexi tyvärr inte kunde va för hon skulle till Ullared så jag fick ställa om mina planer.
Då åkte jag och mamma och åt lunch och köpte foder till hästarna. Sen släppte hon av mig hos Sara där jag har varit hela eftermiddagen och kvällen. Pappa kom och hämtade mig igen vid halv åtta och då åkte vi hem och åt. Sen tittade jag och mamma på världens bästa film! Jag har sett den förut men den är så grym att man kan se den om och om. Så om ni vill se en underbar film så kan ni titta på "The lucky one". Den är ju lite extra bar för att Zac Efron är huvudpersonen 😉 
 
imorgon kommer hovslagaren och skor alla hästar så jag får ta in om ut dem eftersom mamma och julia inte är hemma. Klockan två ska jag åka in till tågstationen och möta Hannah som hade fille ni vet😉 hon ska komma och såga över 1-2 nätter. Så mvigt vi kommer att ha det. 
Hörs imorgon, pussohej